Hyr en spårvagn

Hyr din egen spårvagn
”Vi kör Dig vart Du vill så länge du håller Dig på spåret.”
Personalfesten, utflykten, födelsedagen, allt är möjligt på en spårvagn.
Din fantasi och våra spår är det enda som sätter hinder.

Vagn 76 Skansen

Museispårvägen Malmköping: Vi fixar det annorlunda kalaset, något som vännerna inte glömmer i första taget! Hyr en spårvagn till festen – vi ordnar även varm eller kall mat och underhållning. Solnedgången över Hosjön sedd från ett dignande matbord i en varm och skön spårvagn är oslagbar.

Djurgårdslinjen, Stockholm: Bästa fönsterbordet på Strandvägen med riktigt gamla vagnar (70 år) och inte så fullt gamla vagnar (45 år). Vi levererar Dig till de främsta attraktionerna på Djurgården. Vi har eget spår till Vasamusseet, Liljevalchs konsthall, Aquaria, Gröna Lund, Cirkus, Skansen och Waldemarsudde för att bara nämna några.

Malmö Stads Spårvägar Museiförening: Unna Dig upplevelsen att åka spårvagn på gammaldags sätt! Kanske att återuppleva egna minnen eller visa Dina barn och barnbarn hur man tog sig fram i stan när det begav sig. Vad sägs om ett arrangemang vid en födelsedag, en privat fest, företagsbjudning eller dylikt. Det skulle med säkerhet bli succé!

Norrköping: Trafik med gamla spårvagnar. Under sommarens semestermånad har du möjlighet att åka veteranspårvagn i Norrköping.