Museispårvägens dag med kvällstrafik

Lördag 24 augusti Museispårvägens dag kl 11-17 och kvällstrafik kl 18-22

Välkommen till Museispårvägen dag, vår stora säsongsavslutning, lördagen den 24:e augusti på Museispårvägen Malmköping. Vi har även kvällstrafik med upplysta vagnar och fika vid hållplats Östersjön.

Tät spårvägstrafik

På Museispårvägen får du uppleva en spårvagnsresa som på farfars tid. Under dagen kommer det att vara tät spårvagnstrafik mellan Malmköping och Hosjö med många olika spårvagnar klockan 11:00-17:00. Spårvagnsbiljetten gäller för obegränsat resande hela dagen och även som inträde till spårvagns- och bussmuseet.

Anslutande bussar

Under Museispårvägens dag går också museibussar i trafik mellan Malmköping och Hosjö, bussarna stannar även vid Malmköpings busstation. Passa på att göra en rundresa med spårvagn och buss, vid spårvägens ändhållplats Hosjö är det anslutning mellan buss och spårvagn. Vanlig spårvagnsbiljett gäller.

Kvällstrafik med upplysta vagnar

Upplev en mysig spårvagnstur i sensommarkvällen med upplysta vagnar. Stanna till vid Östersjöns hållplats och ta en fika och varm korv i mysig kvällsbelysning. Spårvagnarna avgår var 12:e minut mellan Malmköping och Hosjö klockan 18:00-22:00. Sista avgång från Malmköping kl. 21:48.

Biljetter

För enbart kvällstrafiken gäller specialtaxa: 40 kronor för vuxna, 15 kronor för barn och 95 kronor för familj (2 vuxna + 1-5 barn).

Heldagsbiljetten inköpt på Museispårvägens dag, gäller även på kvällen!

Med reservation för ändringar. Var vänlig se www.muma.se


Datum/Tid
lördag 24 augusti 2019
kl. 11:00 - 22:00

Plats
Museispårvägen Malmköping
Järnvägsgatan 4
642 60 Malmköping

Kategorier


Alla evenemang