Förslag: internlänkar inom forumet

Om själva Forum. Personalen försöker svara på alla frågor.

Moderatorer: Jourmaster, Infomaster

Kategoriregler
Om själva Forum. Personalen försöker svara på alla frågor.
Allmänna forumregler

Förslag: internlänkar inom forumet

Inläggav M_M » lör 24 mar, 2012 16:52

Hej!

Det här är kanske något som borde föreslås direkt till skaparna av phpBB.

Jag skulle vilja ha en ändring som gör att en länk till en tråd (som inte länkar till ett specifikt inlägg) automagiskt går till "första olästa inlägg".

Idag så "törs" jag oftast inte följa länkar till andra trådar eftersom det gör att forumet i samarbete med mig tappar bort vad jag har läst sist i den tråden.

(Pluspoäng dock för att länkarna i alla fall alltid "fungerar" - jämför med grannen Postvagnen där länkar sprids med och utan "www." först vilket i det forumet rör till både inloggning och minnet över besökta inlägg, och dessutom innehåller länkarna info om vilket visningsläge som den som klistrar in länken valt).

Länkar till ett specifikt inlägg skulle kanske kunna fungera så att enbart det specifika inlägget visas eller att tråden visas men på ett specialsätt som gör att markeringen för första olästa inlägg inte påverkas.

Om det finns nån slags "phpBB-forumdrivares sammanslutningsdiskussionsgrupp" eller liknande så kanske det här kan föras vidare där? Givetvis förutsatt att webmaster tycker att det är vettiga idéer. (Jag kan iofs själv gå med i forum för att diskutera phpBB, men antar att det blir lite bättre genomslagskraft om en idé kommer från en forumadministratör än en "vanlig" användare).
Användarvisningsbild
M_M
 
Inlägg: 12538
Blev medlem: mån 17 maj, 2004 0:39
Ort: Göteborg

Återgå till Frågor, kommentarer och förslag

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst