Forum söker Jourmaster

Om själva Forum. Personalen försöker svara på alla frågor.

Moderatorer: Jourmaster, Infomaster

Kategoriregler
Om själva Forum. Personalen försöker svara på alla frågor.
Allmänna forumregler

Forum söker Jourmaster

Inläggav Infomaster » mån 02 jan, 2012 10:00

Modereringen av Forum sköts av 4-5 personer som delar ansvaret att bevaka Forum en vecka i taget enligt ett överenskommet tjänstgöringsschema.
Bevakningen sker stickprovsvis på lediga stunder, dvs det är inget 24/7-arbete och det är ej heller avlönat utan sker ideellt som det mesta inom Svenska Spårvägssällskapet. För skötseln av Forum finns följande funktionärer:

Infomaster
Svarar inför Svenska Spårvägssällskapets styrelse för dess verksamhet på Internet inklusive Forum. Stöder Jourmaster vid behov av tolkning av regelverkets tillämpning.

Webmaster
Svarar för den tekniska driften av Svenska Spårvägssällskapets webbplats inklusive Forum.

Jourmaster
Flera personer som delar på uppgiften att moderera debatterna på Forum och med rätt att ingripa vid behov. Ingripandet kan ske i form av tillsägelse, borttagning av olämpliga inlägg samt flytt, delning och låsning av trådar. Jourmaster kan också begära ändring eller bortagning av avatar och signatur som bryter mot reglerna eller som på annat sätt anses olämplig. Vi upprepade brott mot Forums regler kan Jourmaster avstänga användare.


En av Jourmaster-funktionärerna har bett att få dra sig tillbaka vid årsskiftet och Forum söker därför en eller två ersättare. De krav vi har är att du skall vara myndig, kunna kommunicera på svenska, norska eller danska samt ha deltagit på Forum under etablerat användarnamn åtminstone ett års tid.

Är du intresserad av att hjälpa till att driva Forum så hör av dig till Infomaster via Personligt meddelande här på Forum. Vi önskar ditt besked senast den 10 januari 2012.
Användarvisningsbild
Infomaster
Administratör
Administratör
 
Inlägg: 148
Blev medlem: tis 06 aug, 2002 12:23

Återgå till Frågor, kommentarer och förslag

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst