Regeringen: Lägg ner Bromma Flygplats

Diskussioner om övrig kollektivtrafik, som fjärrtågstrafik eller regiontrafik på järnväg eller med buss. Ej reguljär lokaltrafik.

Moderatorer: Jourmaster, Infomaster

Kategoriregler
Diskussioner om övrig kollektivtrafik, som fjärrtågstrafik eller regiontrafik på järnväg eller med buss. Ej reguljär lokaltrafik.Allmänna forumregler

Re: Regeringen: Lägg ner Bromma Flygplats

Inläggav dr Cassandra Nojdh » fre 02 feb, 2018 11:53

TKO skrev:
För övrigt vore det ju bra för kommande generationer om såväl Skavsta som Bromma förpassades till historiens skräpkammare - vi kan inte låta klimatpolitiken styras av annie-opportumism...

/TKO


Hr. ingenjör, det där är slafsig argumentation. Sk. klimathänsyn är bara den ideologiska överbyggnaden, det verkliga skälet är att man vill åt marken. Det är samma förhållande som när det gäller det populistiska nyset om de sk. "höghastighetsjärnvägarna" och (utformningen av) den sk. "flygskatten". De sistnämnda har jag tagit itu med (och kommer att ta itu med) på annan plats här. För den som klarar av att hålla två tankar i huvudet samtidigt vill jag framhålla att jag här talar om inrikes transporter, inget annat. Bromma ska inte läggas ned och kommer inte att läggas ned.
Så över till Soccomoro alias Jazzbacillen alias dr Cassandra Nöjdh alias Durkdrivna Doris etc. etc (ljudkonst av Lars-Gunnar Bodin)
dr Cassandra Nojdh
 
Inlägg: 1774
Blev medlem: mån 26 jan, 2015 12:05

Föregående

Återgå till Övrig kollektivtrafik

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 3 gäster