Hässleholm

Diskussioner om övrig kollektivtrafik, som fjärrtågstrafik eller regiontrafik på järnväg eller med buss. Ej reguljär lokaltrafik.

Moderatorer: Jourmaster, Infomaster

Kategoriregler
Diskussioner om övrig kollektivtrafik, som fjärrtågstrafik eller regiontrafik på järnväg eller med buss. Ej reguljär lokaltrafik.Allmänna forumregler

Hässleholm

Inläggav C12C3C3C12 » fre 09 jul, 2021 22:54

Det var en förare jag pratade med på Pendeln, han berättade om en tragisk händelse som en förare hade råkat ut för, föraren kom körande i ett tåg när han såg en unge sittande på spåret som vinkade åt honom som en hälsning, mamman kom rusande men försent. Den föraren klarade inte att köra tåg mera efter den händelsen. Tror ni att den här föraren på X2 tåget som körde kommer att göra samma sak efter den påkörningen vid Hässleholm? Jag har själv varit med om en påkörning när jag jobbade som tågvakt på Pendeln, kunde inte gå tillbaka till min gamla tjänst.
C12C3C3C12
 
Inlägg: 1718
Blev medlem: mån 08 nov, 2010 13:50

Re: Hässleholm

Inläggav Odd » lör 10 jul, 2021 11:53

Egen erfarenhet från framförhopp säger att ingen drabbad är den andra lik. Det finns dock säkerligen statistik och sannolikhetsberäkningar men vid varje enskilt fall så går det inte att förutspå.
Jag brukar alltid värdera information efter vilka intressen den som avsänder budskapet företräder.
Användarvisningsbild
Odd
 
Inlägg: 5222
Blev medlem: ons 11 sep, 2002 22:03


Återgå till Övrig kollektivtrafik

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst