Switch to full style
Stockholmsavdelningens Resesektion för alla medlemmar i Svenska Spårvägssällskapet. Frågor odyl via e-post till arrangören.

Kategoriregler

Stockholmsavdelningens Resesektion för alla medlemmar i Svenska Spårvägssällskapet. Frågor odyl via e-post till arrangören.
Allmänna forumregler
Besvara

INSTÄLLT Resor 2020 Marocko och Ukraina

tor 09 jan, 2020 21:12

På grund av Corona har vi tvingats ställa in alla resor 2020.

2020 planeras 2 resor, en i vår och en i höst. För att kunna planera färdigt behöver vi omgående icke bindande intresseanmälan. Priser kan vi inte ge nu eftersom vi inte har alla kostnader klara och inte vet hur många vi blir men en liten hint ges efter varje resmål. När vi fått in tillräckligt antal intresserade räknar vi ut priset, allt för att hålla det så lågt som möjligt. Datumen är preliminära med +/- någon dag beroende på flygpriser och hotellrum när vi fått ihop så många att vi kan åka.
Intresserade bör omgående maila till resor@sparvagssallskapet.se eller ringa 0582-51090.

18/4 2020 Afrikanska spår – CASABLANCA, RABAT
Marocko i Norra Afrika har två nya spårvägssystem, Casablanca och Rabat, vilka verkar intressanta. Vi tänker oss flyga ToR Casablanca, den mytomspunna staden känd från filmen med samma namn. Vi bor centralt nära spårvägen och järnvägsstationen. Ett besök i vagnhallen hoppas vi få till.
Med tåg tar vi oss till Marockos huvudstad, Rabat, där vi övernattar 3 nätter och beser spårvägen som har 2 linjer.
Vi är borta 7 dagar men resan kan förkortas. Prisidé 10-11.000,- del i dubbelrum.

3/10 2020 UKRAINA
Vi flyger till Kiev och tillbringar några dagar i Ukrainas huvudstad som har ett stort intressant spårvägsnät. Vi hoppas få besöka spårvägsbolaget och få se deras bakgård med intressant skrot. Vidare till det lilla nätet i Zhitomir som kanske inte i sig är så intressant men miljöerna i småstaden är högintressanta. Så åker vi till Lvov, en stad som påminner om centraleuropa på 30-talet med vackra byggnader och intressanta spår. Även här hoppas vi få besöka spårvägsbolaget som vi hoppas skall visa oss både nytt som gammalt.
Vi är borta i 8 dagar men resan kan förkortas. Prisidé 9-11.000,-/person i del i dubbelrum.

Välkommen att höra av Dig omgående med en intresseanmälan.

SSS Resekommitté,
Besvara